اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

امید زندگی،اتفاقات جالب،تصادف،کلاهبرداری،قتل،سرقت وزورگیری،مواد مخدر،آتش سوزی،اجتماعی وسلامت،گروه های تکفیری،حوادث ژنتیکی،گروگان گیری ،خودکشی

اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

امید زندگی،اتفاقات جالب،تصادف،کلاهبرداری،قتل،سرقت وزورگیری،مواد مخدر،آتش سوزی،اجتماعی وسلامت،گروه های تکفیری،حوادث ژنتیکی،گروگان گیری ،خودکشی

بزرگترین سایت آگهی رایگان چارراهی

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
مقاله مربوط به سال 2009 است مناسب برای رشته صنایع غذایی ، شیمی
دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
بازدید ها 5
فرمت فایل zip
حجم فایل 3473 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
ترجمه مقاله با عنوان خواص نشاسته های اصلاح شده آنزیمی ذرت، برنج و تاپیوکا

فروشنده فایل

کد کاربری 538
کاربر

عنوان انگلیسی: Properties of enzyme modified corn, rice and tapioca starches

عنوان فارسی: خواص نشاسته های اصلاح شده آنزیمی ذرت، برنج و تاپیوکا

چکیده:

دیسپرسیون های نشاسته ذرت، برنج و تاپیوکا (کاساوا) به صورت جزئی با تیمار آلفا آمیلاز مقاوم به حرارت هیدرولیز شدند. با هیدرولیز نمونه های نشاسته (10 – 20% w / v) به مدت 30 دقیقه در Cº2 ± 90 ، معادل دکستروز ( DE ) 8-12 بدست آمد. میکروگرافهای اسکن الکترونی نشان داد که گرانول های نشاسته به ذرات کوچکتر شکسته شده بود. کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) با تعیین ضریب شکست نشان داد که الیگوساکاریدها با وزن های مولکولی متفاوت محصولات واکنش می باشد. خواص رئولوژیکی دیسپرسیون های نشاسته هیدرولیز شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مقدار مدول های ذخیره سازی ( G’ ) برای اسلاری های حاوی 20 ٪ جامد تحت تیمار آنزیمی قرار گرفته 7373 و اسلاری تیمار نشده Pa 1470 بود ، که نشان دهنده این است که در اثر آنزیم، ویژگی های جامد به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد. ویسکوزیته مختلط (* ƞ ) برای نشاسته ذرت بومی و نشاسته ذرت هیدرولیز شده به ترتیب 8243 و Pa 1637 بود ، که نشان می دهد که تیمار آنزیمی مقاومت کلی نمونه به جریان را کاهش می دهد به طوری که محصول می تواند به راحتی پراکنده شود. بررسی های C CP / MAS NMR 13و FTIR حاکی از این است که نشاسته تغییر یافته به روش آنزیمی، ساختار آرایش یافته خود را از دست داده است. توسط دستگاه اسپری پاششی، از اسلاری های نشاسته، جایگزین های چربی روانی به شکل پودر تهیه شد.

فایل اصلی مقاله به همراه فایل ورد و پی دی اف ترجمه به صورت فایل زیپ ارائه شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
محبوب کن - فیس نما ?

تصویر ثابت