اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

امید زندگی،اتفاقات جالب،تصادف،کلاهبرداری،قتل،سرقت وزورگیری،مواد مخدر،آتش سوزی،اجتماعی وسلامت،گروه های تکفیری،حوادث ژنتیکی،گروگان گیری ،خودکشی

اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

امید زندگی،اتفاقات جالب،تصادف،کلاهبرداری،قتل،سرقت وزورگیری،مواد مخدر،آتش سوزی،اجتماعی وسلامت،گروه های تکفیری،حوادث ژنتیکی،گروگان گیری ،خودکشی

بزرگترین سایت آگهی رایگان چارراهی

اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

حوادث و اتفاقات گذشته عبرتی برای آینده اند.لطفاسری هم به دسته اتفاقات جالب وامیدزندگی هم بزنید/به امید موعودصلح

 

sms panel free

http://s3.picofile.com/file/8196469092/New_Picture.png
بایگانی
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات


ترجمه مقاله مناسب برای رشته های صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تغذیه، طب سنتی
دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
بازدید ها 4
فرمت فایل zip
حجم فایل 878 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج

فروشنده فایل

کد کاربری 538
کاربر

عنوان لاتین:

Evaluation of antibacterial activity of Indian spices against
common foodborne pathogens

عنوان فارسی:

بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج

مقاله اصلی 6 صفحه، ترجمه 10 صفحه به صورت ورد و پی دی اف

بخشی از ترجمه:

مطالعه حاضر به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره شش ادویه هندی با نام‌های میخک، دارچین، خردل، سیر، زنجبیل و نعناع طراحی شده است. همه این‌ها به طور سنتی در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، و هنوز هم در سیستم‌های دیگر مراقبت‌های بهداشتی استفاده شده‌اند. فعالیت ضد میکروبی این ادویه‌جات هندی که به طور معمول مورد مصرف قرار گرفته‌اند، در برابر سه پاتوژن بالقوه ناشی از مواد غذایی با نام‌های اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس، که مسئول بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامت می باشند، مورد آزمایش قرار گرفت. این‌ها با استفاده از روش نفوذ دیسک کاغذی، روش فنجان و روش رقت (کیفی) مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عصاره‌های میخک، دارچین و خردل در غلظت 1% عمل بازدارندگی خوبی دارند، در حالی که سیر فعالیت متوسطی نشان داد. در غلظت 3%، اثر کامل ضدباکتریایی به دست آمده است. زنجبیل و نعناع فعالیت ضدباکتریایی ناچیزی در برابر این پاتوژن‎ها در غلظت مشابه نشان دادند.

واژه‌های کلیدی: فعالیت ضد میکروبی، آشپزی، طب سنتی، پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی، ادویه‌جات هندی، گیاهان دارویی، درمان طبیعی، مواد نگهدارنده، کیفیت حسی، ناحیه بازدارندگی.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
محبوب کن - فیس نما ?

تصویر ثابت