اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

امید زندگی،اتفاقات جالب،تصادف،کلاهبرداری،قتل،سرقت وزورگیری،مواد مخدر،آتش سوزی،اجتماعی وسلامت،گروه های تکفیری،حوادث ژنتیکی،گروگان گیری ،خودکشی

اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

امید زندگی،اتفاقات جالب،تصادف،کلاهبرداری،قتل،سرقت وزورگیری،مواد مخدر،آتش سوزی،اجتماعی وسلامت،گروه های تکفیری،حوادث ژنتیکی،گروگان گیری ،خودکشی

بزرگترین سایت آگهی رایگان چارراهی

اتفاقات و حوادث ایران و جهان"این وبلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

حوادث و اتفاقات گذشته عبرتی برای آینده اند.لطفاسری هم به دسته اتفاقات جالب وامیدزندگی هم بزنید/به امید موعودصلح

 

sms panel free

http://s3.picofile.com/file/8196469092/New_Picture.png
بایگانی
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات


مناسب برای پروژه های مربوط به فیلم، پوشش خوراکی، اثر ضد میکروبی اسانس
دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
بازدید ها 5
فرمت فایل zip
حجم فایل 481 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
ترجمه مقاله با عنوان استفاده از روغن های ضروری در پوشش های خوراکی زیست فعال

فروشنده فایل

کد کاربری 538
کاربر

مقاله اصلی با عنوان Use of Essential Oils in Bioactive Edible Coatings حاوی 16 صفحه است.

بخش های مهم این مقاله ترجمه شده به صورتی که یک خلاصه کلی حاوی تمام مطالب مهم این مقاله آورده شده است. ترجمه فارسی 11 صفحه است.

مناسب برای پروژه های مربوط به فیلم، پوشش خوراکی، اثر ضد میکروبی اسانس...

بخشی از ترجمه مقاله که نشان دهنده کیفیت و روانی ترجمه است:

خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس ها قبلا بطور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است. مکانیسم عمل روغن های ضروری به خوبی مشخص نشده اما به نظر می رسد به طبیعت آبگریز آن ها مربوط می شود. استفاده از این ترکیبات طبیعی در صنایع غذایی می تواند یک جایگزین بالقوه باشد، اما هزینه های استفاده از آن و مشکلات دیگر، مانند عطر و بوی تند و سمیت بالقوه آن ها، استفاده از آن ها را در زمینه نگهداری از مواد غذایی محدود کرده است. یک استراتژی جالب توجه برای کاهش دوز اسانس در حین حفظ تاثیر اسانس، مخلوط کردن این ترکیبات طبیعی با فیلم های خوراکی / زیست تخریب پذیر است. این بررسی در مورد استفاده از اسانس به عنوان یک ترکیب ضد میکروبی طبیعی و دارای اثر آنتی اکسیدانی جهت به دست آوردن فیلم ها و یا پوشش های فعال زیستی صورت گرفته است. مزایا و محدودیت های این عمل نیز بررسی شده است.

واژه های کلیدی: فیلم، اثر ضد میکروبی، زیست تخریب پذیر، حفظ و نگهداری مواد غذایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
محبوب کن - فیس نما ?

تصویر ثابت